Hoe je gerookt kunt maken Kerstham Recept
Plannen voor het kerstdiner? We hebben je gedekt! Dit kersthamrecept zal uw feestelijke diner met familie en vrienden zeker verbeteren.
Ingredients
6 tot 7 pond ham met bot
2 kopje bruine suiker
1 kopje barbecuesaus
1/2 kopje ananassap
Preparation
Verwarm uw roker voor op 107°C (225°F).
Plaats de ham in de roker en rook deze gedurende 1 uur. Voor dit recept kun je kersenbisquetten gebruiken.
Meng in een kom de bruine suiker, barbecuesaus en ananassap terwijl de ham kookt.
Glaceer de ham gedurende het laatste half uur van de bereiding elke 10 minuten met dit sausmengsel. Haal het uit de roker en serveer.
Kers
Hout
Kersenbisquetten zorgen voor een mild, zoet en fruitig aroma, perfect voor het roken van gevogelte, vis, zeevruchten, rundvlees, varkensvlees, lamsvlees, watervogels, groenten en kaas.
Shop Now