How to Make Smoked No Wrap Ribs

Hoe je gerookt kunt maken Geen wrap ribs



In deze video maakt Gerardo van @GrodGrills de derde van een driedelige ribreeks. Het ziet er fantastisch uit en het is een heel ander soort rib als je het aan het einde eet.

Ingredients

9 Spareribs van bot

De zelfgemaakte rub naar keuze

Preparation

Trek met keukenpapier het membraan van uw ribben naar beneden en strooi mosterd over de ribbe.

Gebruik je kruiden en strooi het over de rib, draai je rib om en doe hetzelfde.

Laat je rib met kruiden 15 minuten zitten.

Verwarm uw roker voor en laat hem draaien op 250 F (121 C), voeg 5-6 bisquetten toe aan de roker, stel de rooktijd in op 3 uur en ga verder met het plaatsen van de rib in de roker.

Controleer na 1 uur je ribben opnieuw. Als ze nog steeds droog zijn, besproei ze dan met een mengsel van appelcider en water, draai het rek rond en sprenkel opnieuw water.

Controleer na 2-3 uur de rib om er zeker van te zijn dat deze een donkere bast heeft om er zeker van te zijn dat deze gaar is. Als dit het geval is, haal dan de ribben uit uw roker.

Snijd in je ribben en geniet ervan!

Recept van: Grod Grills