Hoe je gerookt kunt maken Polperro
Verhoog uw kookervaring met dit eenvoudige en smaakvolle recept voor gerookte polperro. Gemarineerd met een mix van zout, peper en uw keuze van kruiden, wordt dit tedere en sappige gerecht in de perfectie gebracht in de Bradley P-10-roker, waardoor het wordt geïnfuseerd met heerlijke rokerige smaken. Of je nu een doorgewinterde roker of een beginner bent, dit recept garandeert een bevredigende en heerlijke maaltijd waardoor je meer wilt.
Ingredients
Polperro
Zout
Peper
Kruiden naar keuze
Preparation
Strooi je zout, peper en kruiden naar keuze over je polperro, zorg ervoor dat je de kruiden aan beide kanten strooit, zet hem opzij en laat hem 2-3 uur marineren.
Zodra het marineren klaar is, verwarm je je Bradley P-10 smoker en plaats je je polperro op de ophanghaken. Je moet ze zo ophangen dat de hitte in de roker beide kanten van de polperro gelijkmatig raakt.
Stel uw temperatuur in op 107ºC (225ºC) en stel de tijd in op 2 uur. Controleer af en toe uw polperro om er zeker van te zijn dat deze niet te gaar wordt.
Zodra de tijd om is (of als je het gevoel hebt dat hij klaar is met roken), haal je je polperro tevoorschijn en geniet ervan!
Recept van: Chef-kok Michael Demagistris