How to Smoke Pull Pork Sandwiches

Hoe te roken Trek varkensbroodjes



Ik maakte wat moordenaar gerookte getrokken varkenssandwiches met pittige slaw topping en gefrituurde augurken op mijn nieuwe Bradley Smoker Model P10, net als de nieuwe die we weggeven. Als u meer wilt weten over het lossen van de rook van de hitte, bekijk dan de website van Bradley.

Ingredients

 Varkensvlees Wrijf:

½ kopje grof zout

1 theelepel zwarte peper

½ kopje gehakte of gegranuleerde knoflook

6 eetlepels gehakte of gegranuleerde ui

½ kopje gerookte paprika

½ kopje bruine suiker

2 Eetlepel vers gehakte tijm of 2 theelepels gedroogde

½ theelepel gemalen nootmuskaat

Getrokken varkensvlees:

1 (4 tot 6 pond) Boston Butt (ik gebruikte een 7 ponder en het kostte me 10 ½ uur)

1 kopje mosterd

1 kopje varkensrub (zie het recept hieronder)

¼ kopje bruine suiker

1 kopje appelsap

Preparation

Varkensvlees Wrijven:

Meng alle ingrediënten samen in een middelgrote kom. Indien u versgehakte knoflook gebruikt, gebruik de rub dan binnen 4 dagen. Bewaar gegranuleerde knoflook in een afgesloten bakje gedurende maximaal een maand.

Getrokken varkensvlees:

Verwarm je roker voor op 225ºF (107°C).

Smeer het vlees in met mosterd.

Meng de varkensrub met de bruine suiker. Strooi het mengsel vervolgens royaal over het vlees en wrijf het er helemaal overheen.

Plaats het varkensvlees in de roker en kook gedurende 4 uur.

Haal het varkensvlees eruit, besprenkel met het appelsap en wikkel het stevig in slagpapier. Rook het nog eens 2 uur, of totdat de interne temperatuur 195°C bereiktºF (90.5°C).

Laat het varkensvlees een uur rusten en versnipper het dan.

Paar met:

Serveer dit varkensvlees met je favoriete saus en laat die Kaiserbroodjes geroosterd en klaar zijn. Pro tip: dit broodje is heerlijk als je er wat gerookte Mac N Cheese op lepelt.

Ken uw ingrediënten:

Boston Butt is een stuk varkensvlees dat afkomstig is van het bovenste deel van de schouder vanaf het voorbeen. Soms wordt het verkocht met het bot erin, maar ik geef de voorkeur aan de kont zonder botten.

Recept van: Marc is op de grill