How To Make Slow-Smoked Pulled Pork

Hoe u langzaam gerookt kunt maken Getrokken varkensvlees



Een heerlijk langzaam gerookt recept. Dit getrokken varkensvlees vereist geduld, maar is zeker de moeite waard om te wachten.

Ingredients

Varkensschouder met botten van 6 tot 9 pond

2 kopjes appelcider

Droge rub naar keuze

4 Vellen aluminiumfolie

Preparation

Stel de temperatuur van uw Bradley Smoker in op 121°C (250°F) en verwarm hem gedurende 15 minuten voor.

Nadat je het overtollige vet van de varkenskont hebt verwijderd, breng je hem aan alle kanten op smaak met je favoriete dry rub en laat je hem ongeveer 20 minuten staan. (een snelle aanbeveling voor een eenvoudige en heerlijke rub is het in een shaker mengen van 1 eetlepel zout, zwarte peper, paprikapoeder en knoflookpoeder, werkt altijd voor mij)

Plaats het in de roker, met de vetkant naar boven, en kook het ongeveer 3-5 uur. Je kunt appelbisquetten gebruiken voorr dit recept.

Wanneer het de interne temperatuur van 71°C (160°F) heeft bereikt, haalt u het uit de roker.

Neem een grote bakplaat en wikkel de varkenskont boven 4 vellen aluminiumfolie en giet de appelcider over de varkenskont. Bedek het vervolgens met de folie.

Plaats het terug op de roker voor nog eens 3-4 uur of totdat het de interne temperatuur van 95°C (204°F) heeft bereikt.

Haal het uit de roker en laat het ongeveer 45 minuten rusten.

Haal de varkenskont uit de folie en scheid de overtollige vloeistof die erin is achtergebleven. Doe de varkenshaas in een grote schaal en snijd hem in stukken, verwijder het bot en eventueel overtollig vet. Voeg het overtollige vocht weer toe aan het vlees.

Serveer het zoals je wilt, alleen of op sandwiches. Naar smaak kun je je favoriete BBQ-saus toevoegen.

Appel
 Hout

Appelbisquetten voor Bradley-rokers

Een licht, fruitig en lichtzoet rookaroma dat past bij gevogelte, rundvlees, varkensvlees, lamsvlees en kaas.

Shop Now