How To Make Smoked Sausage

Hoe te maken Gerookte worst



Zelfgemaakte mesquite-gerookte worstjes! Hier is een absoluut perfect recept voor je volgende BBQ -feest.

Ingredients

3 pond gemalen varkensvlees

Varkensdarmen, geweekt en gespoeld in koud water

4 theelepel gemalen zwarte peper

1 eetl knoflookpoeder

1 eetl uienpoeder

1 eetlepel zout

½ theelepel roze zout

½ eetlepel gemalen mosterd

½ kopje ijswater

Preparation

Voeg in een kleine kom het vlees en de kruiden toe en meng ze goed.

Voeg het ijswater toe aan het vlees en meng tot alles goed is opgenomen.

Neem een worstvuller en plaats het mengsel erin, volgens de handmatige instructies om hem te bedienen. Zorg ervoor dat je ze niet te vol maakt.

Bepaal de gewenste schakellengte zodra al het vlees gevuld is en knijp en draai een paar keer of knoop het af.

Verwarm uw roker voor op 107°C (225°F).

Plaats de worsten op de roker en rook ze gedurende 1 tot 2 uur of tot hun interne temperatuur 68°C bereikt. Voor dit recept kun je mesquitebisquetten gebruiken. Als u klaar bent, laat u de worsten een paar minuten rusten voordat u ze serveert.

Mesquite
 Hout

Mesquitebisquetten voor Bradley-rokers

Als het sterkste rookhout past het perfect bij rijk vlees zoals biefstuk, eend en lamsvlees met zijn sterkere, iets zoetere en delicatere smaak dan hickory.

Shop Now