Easy Smoked Pepperoni Recipe

Gemakkelijk gerookt Pepperoni ReceptDit is echt een heel eenvoudig gerookt pepperoni -recept dat je in de oven of roker kunt maken. Laat de rode peper weg, als je wilt. Je mag in natuurlijke varkens of vezelige omhulsels vullen. Ik gebruik echter liever 38 - 42 mm varkensomvangen. Natuurlijk kun je het in de oven doen, maar dit is een geweldige kans om je Bradley -roker te gebruiken en uitstekende resultaten te krijgen. Niet koud water bad deze. Koel en snijd dan dun. Koel maximaal 2 weken of bevriezen voor langere opslag.

Ingredients

2 pond mager rundergehakt (85% mager of magerder)

1 theelepel vloeibaar rookaroma (optioneel)

2 Theel gemalen zwarte peper

2 theelepel mosterdzaad

2 Theel. gemalen venkelzaad

1 tot 2 theelepel gemalen rode peper (naar eigen smaak)

½ theelepel knoflookpoeder

1 theelepel paprikapoeder

½ theelepel suiker

2 volle theelepels Morton's Tender Sneldrogend zout

Preparation

Voor oven of roker.

Combineer kruiden en vlees en meng grondig met de handen. Dek af en zet 48-72 uur in de koelkast.

Vorm het vlees in twee lange stukken of rollen. Plaats een rek (of pan/plaat met afvoer) op een bakplaat en plaats de houtblokken op het rek.

Bak op 180ºF tot 200ºF gedurende 8 uur, waarbij de houtblokken elke 2 uur worden gewisseld. Je wilt een IT van het vlees op 165ºF (pas op dat je niet vet wordt).

De houtblokken zullen helderroze zijn als ze klaar zijn en moeten redelijk droog en stevig zijn.

Veeg overtollig vet weg en laat het vlees afkoelen. Baad deze niet in koud water. Laat afkoelen en snij dan in dunne plakjes. Bewaar maximaal 2 weken in de koelkast of vries in voor langere opslag.