Mesquite gerookt Varkenskarbonades
Deze mesquite gerookte varkenskarbonades zijn onweerstaanbaar. Neem ze over de top door ze te roken met mesquite bisquettes.
Ingredients
6 In het midden gesneden karbonades
¼ kopje koosjer zout
⅓ Kopje bruine suiker
2 eetlepels zwarte peper
1 eetl. tijm
1 eetl salie
2 eetlepels knoflookpoeder
1 eetl cayennepeper
Bradley Smaakbisquetten – Mesquite
Preparation
Verwarm de roker voor op 225 – 250 ° F met Mesquite-smaakbisquetten.
Meng de ingrediënten voor de rub door elkaar.
Bestrijk alle kanten van de karbonades met de rub.
Rook de karbonades gedurende 1½ tot 2 uur.
Serveer warm.
Recept van: Lena Clayton
Mesquite
Hout
Als het sterkste rookhout past het perfect bij rijk vlees zoals biefstuk, eend en lamsvlees met zijn sterkere, iets zoetere en delicatere smaak dan hickory.
Shop Now