Mesquite Smoked Pork Chops

Mesquite gerookt Varkenskarbonades



Deze mesquite gerookte varkenskarbonades zijn onweerstaanbaar. Neem ze over de top door ze te roken met mesquite bisquettes.

Ingredients

6 In het midden gesneden karbonades

¼ kopje koosjer zout

⅓ Kopje bruine suiker

2 eetlepels zwarte peper

1 eetl. tijm

1 eetl salie

2 eetlepels knoflookpoeder

1 eetl cayennepeper

Bradley Smaakbisquetten – Mesquite

Preparation

Verwarm de roker voor op 225 – 250 ° F met Mesquite-smaakbisquetten.

Meng de ingrediënten voor de rub door elkaar.

Bestrijk alle kanten van de karbonades met de rub.

Rook de karbonades gedurende 1½ tot 2 uur.

Serveer warm.

Recept van: Lena Clayton

Mesquite
 Hout

Mesquitebisquetten voor Bradley-rokers

Als het sterkste rookhout past het perfect bij rijk vlees zoals biefstuk, eend en lamsvlees met zijn sterkere, iets zoetere en delicatere smaak dan hickory.

Shop Now