Pie plate of sausage and cheese quiche

gerookt Worst & Cheddar Quiche Recept



Dit recept voor Quiche met Rookworst & Cheddar heeft veel kleverige kaas en gerookte smaak voor een stevig ontbijt of brunch. Je kunt in plaats van Cheddar ook altijd gerookte kaas gebruiken.

Ingredients

8 Ontbijtworstjes

3 eieren

½ kopje halve en halve room

½ theelepel zout

¼ theelepel gemalen zwarte peper

1 kopje geraspte cheddarkaas

Voorgebakken taartvorm van 19 inch

Bradley Smaakbisquetten - Appel of Kers

Preparation

Ontbijtworst roken:

Plaats de ontbijtworsten naast elkaar op rookrekken of magische matten en zorg ervoor dat ze elkaar niet raken.

Start de roker en gebruik houtbisquetten naar keuze (appel of kers werkt heel goed!). Breng de roker op een temperatuur van 250°F.

Plaats de ontbijtworsten in de roker en kook tot de interne temperatuur 160 ° F bereikt. De tijd kan variëren afhankelijk van de dikte en grootte van de worsten. Meestal kan dit 2 tot 3 uur duren.

Voor de quiche:

Verwarm de oven voor op 375 ° F.

Snij de rookworst in stukjes van een halve centimeter.

Klop in een kom de eieren, room, zout en peper door elkaar. Roer de gerookte ontbijtworst en geraspte cheddar erdoor.

Giet het eimengsel in de voorgebakken taartvorm. Zorg ervoor dat de vulling gelijkmatig over de taartvorm wordt verdeeld.

Zet in de oven en bak gedurende 50 minuten, of tot de vulling gestold is.

Haal uit de oven en laat 5-10 minuten rusten. Snijd en serveer.

Kers
 Hout

Kersenbisquetten voor Bradley-rokers

Kersenbisquetten zorgen voor een mild, zoet en fruitig aroma, perfect voor het roken van gevogelte, vis, zeevruchten, rundvlees, varkensvlees, lamsvlees, watervogels, groenten en kaas.

Shop Now