BBQ Pork Ribs Recipe

BBQ Varkensvlees RIBS RECEPT



Trakteer uzelf op een sappige, smelt-in-je-mond varkensribben met dit eenvoudige maar smaakvolle recept. Met een mix van oregano-, komijn-, zout- en knoflookvlokken zijn deze ribben twee uur langzaam gerookt in mesquite rook en vervolgens in folie gewikkeld met boter voor een extra uitbarsting van smaak, waardoor ze perfect zijn voor elke gelegenheid.

Ingredients

2 varkensribbetjes

1 theelepel oregano

1 theelepel komijn

2 theelepel zout

2 theelepels knoflookvlokken

1 klontje boter

Preparation

Schil het varkensribmembraan.

Kruid beide kanten van de twee varkensribbetjes met oregano, komijn, zout en knoflookvlokken.

Voor de eenvoud gooi je ze in je Bradley-roker terwijl mesquiterook een uur lang op 260 draait.ºF (126ºC).

Wikkel de botten in folie (voeg boter en meer kruiden toe als je dat lekker vindt).

Rook nog een uur op 260ºF (125ºC).

Proef vlees, het is meestal rond de 196ºF-202ºF afhankelijk van de ribben.

Rust een uur in de koeler. (Een goede kwaliteit koeler is aan te raden omdat de ribben niet onder de 150 mogen komenºF voor de veiligheid.) De Bradley-roker kan ook 150 bevattenºF.

Als je normaal gesproken niet saust of glaceert, zijn ze klaar om te eten.

Als u saus of glazuur maakt, plaats deze dan indirect op uw gasgrill op een lage stand met behulp van de twee buitenste branders met de ribben in het midden. Saus dan na 15 minuten opnieuw aanbrengen en nog eens 15 minuten geven.

Laat het op een snijplank zitten tot het koel genoeg is om te hanteren en geniet ervan!

Recept van: robson_grills