Smoked Pork Belly Burnt Ends Recipe

Gerookt Varkensbuik Verbrande uiteinden recept



Begin met het roken van het vlees om dit onweerstaanbare gerookte varkensbuikbranduiteinden te bereiden. Op deze manier zal de rokerige smaak het vlees doordringen en op de sauzen bereiden. Bestrooi met bruine suiker en besprenkel BBQ -saus, hete saus en Worcestershire -saus overal. Bedek met de folie en plaats terug in de roker.

Ingredients

1 Varkensbuik

2 eetl paprikapoeder

1 eetlepel zout

2 theelepel gemalen zwarte peper

1 theelepel knoflookpoeder

1 theelepel droge mosterd

½ theelepel tijm

½ kopje boter, in blokjes

1 kopje bruine suiker

½ kopje barbecuesaus

2 eetlepels hete saus

1 eetlepel Worcestershiresaus

Bradley Smaakbisquetten – houtbisquetten naar keuze

Preparation

Zet de roker op 250 ° F en gebruik Bradley-smaakbisquetten naar keuze.

Verwijder met een lang scherp mes de zwoerd door deze van de rest van het buikspek af te snijden.

Meng paprika, sla, zwarte peper, knoflookpoeder, droge mosterd en tijm om de smaak te maken. Wrijf de kruiden over alle kanten van het buikspek.

Leg het buikspek op een rookrek en plaats het in de roker. Rook tot het buikspek een interne temperatuur van 175°F bereikt. Dit zal een paar uur duren.
Haal het buikspek uit de roker en laat iets afkoelen, zodat je het kunt hanteren.

Snijd het buikspek in vierkante stukken van 1 inch.

Verdeel het in blokjes gesneden buikspek gelijkmatig in een wegwerpbare aluminium bakplaat met hoge zijkanten.

Leg de blokjes boter op het varkensvlees. Bestrooi met bruine suiker en besprenkel het geheel met BBQ-saus, hete saus en Worcestershire-saus.

Dek af met folie en plaats terug in de smoker.

Rook nog een uur. Verwijder de folie en roer de buikspekblokjes door de saus.

Blijf roken tot de blokjes karameliseren en een interne temperatuur van 195-205°F bereiken. Roer nog een paar keer tijdens deze laatste rookbeurt.

Dienen!