Smoked Canadian Back Bacon Recipe
Ever wondered how to make Canadian back bacon? This recipe uses a homemade cure. For a simpler method try Maple Smoked Back Bacon, made with the Bradley Smoker Maple Cure.
Ingredients
1½ Een pond varkenshaas
Voor pekel:
½ gallonwater
3,2 Oz koosjer zout
20 G Praagpoeder (Kuur #2)
¼ kopje ahornsiroop
¼ kopje bruine suiker
4 teentjes knoflook - gehakt
3 Laurierblaadjes
½ eetl gedroogde tijm
½ eetl zwarte peper
Sap en schil van 1 citroen
Bradley Smaakbisquetten - esdoorn
Preparation
Combineer de ingrediënten voor de pekel in een pan en verwarm om de suikers en zouten op te lossen.
Koel pekel.
Dompel de ossenhaas gedurende 3 dagen onder in pekel en pekel, en draai regelmatig om een gelijkmatige pekeling te garanderen.
Spoel de varkenshaas af en laat hem drogen tot een vliesje.
Verwarm de roker voor op 200 ° F.
Rook met esdoornbisquetten, totdat een interne temperatuur van 150°F is bereikt.
Door Lena Clayton.
Esdoorn
Hout
Met een licht rokerige, zoete en subtiele smaak zijn Maple Bisquettes perfect voor het roken van kalkoenen en voor het verbeteren van de smaak van gevogelte en wildvogels.
Shop Now