Smoked American Hot Dog Recipe

Gerookt Amerikaanse hotdog Recept



Dit is een echt gerookt recept voor de Amerikaanse hotdog. Het is gemakkelijk om te bereiden en ook een manier om te wennen aan het stroperij van worst.

Tijdens het stroperij- en ijsbadproces zal vloeistof ontstaan ​​tussen de worst en de behuizing. Maak je er geen zorgen over. Nadat de hotdogs zijn afgekoeld in het ijsbad, knip je om te scheiden en moet de hotdog er meteen uit glijden. We zullen weten dat je het goed hebt gedaan als je commentaar geeft op het eindproduct in je hand!

En ja, je hebt de instructies goed gelezen. De hotdog komt uit de behuizing.

Ingredients

1 pond varkenshaas

1 Lb GB (ik gebruikte 80/20)

1 theelepel gemalen koriander

1 theelepel zoete paprika

½ Theel gemalen mosterd

¼ Theel gemalen foelie

¼ theelepel gemalen marjolein

½ theelepel gegranuleerde ui

¼ theelepel gegranuleerde knoflook

1½ theelepel suiker

1 eetl zout (fijn zeezout)

1 theelepel gemalen witte peper

1 Eiwit

¼ Melk (magere)

Preparation

Maal het vlees 3 keer door een bord van 3/16″.

Zet tussen elke maalbeurt 30 minuten in de vriezer en voeg dan de kruiden toe.

Meng goed en zet vervolgens opnieuw 30 minuten in de vriezer en maal opnieuw.

Of emulgeren in de keukenmachine.

Vul het in collageenomhulsels van 28-30 mm.

Bind de schakels af met een touwtje van 15 cm.

Ik heb deze gepocheerd, dus ik heb 1 Tbl vloeibare rook toegevoegd.

Pocheer in water van 160-165 graden tot een temperatuur van 152 graden. Daarna afkoelen in een ijsbad tot 100 graden.