Smoked Baby Back Ribs Recipe

Gerookt Baby terug RIBS RECEPT



Stel uw roker in op 275ºF (135 ° C) en rookt gedurende 2:30 uur. Met de #BradleySmoker kunt u uw rooktijd en warmte afzonderlijk instellen. Ik rookte ze totdat ik veel terugtrek op het bot. Saus ze aan het einde saus voordat je ze verwijdert en voeg BBQ -saus toe om ze een mooie glans te geven.

Ingredients

2 plakken babyruggen

Appelbisquetten

Mosterd

Kruidenmix

Kruiden:

1 kopje turbinado-suiker

1 eetl gerookt paprikapoeder

2 eetl grof zout

1 eetl zwarte peper

1 theelepel gemalen kurkuma

Preparation

Neem de 2 babyruggen en verwijder het membraan

Smeer wat mosterd op het geheel van de ribben

Strooi vervolgens het kruidenmengsel over de ribben

Zet de roker op 275ºF (135°C) met appelbisquetten en gebruik er tegen het einde van het rookproces barbecuesaus op

Laat ze daar nog eens 10 minuten liggen

In totaal 3 uur gerookt

Recept van: Miguel kookt met vuur

Appel
 Hout

Appelbisquetten voor Bradley-rokers

Een licht, fruitig en lichtzoet rookaroma dat past bij gevogelte, rundvlees, varkensvlees, lamsvlees en kaas.

Shop Now