Smoked herbed pork loin with apple slices

Gerookt gekruid Apple varkenslende Recept



Succulente en sappige varkenslende gemakkelijk gemaakt. Bereid het gewoon voor op het recept en laat uw roker al het werk doen.

Ingredients

1 varkenshaas zonder been, in het midden gesneden (ongeveer 2 pond)

1 teentje knoflook, fijngehakt

2 eetlepels verse oregano, fijngehakt

2 eetlepels verse peterselie, fijngehakt

2 theelepel zout

½ theelepel gemalen witte peper

1 theelepel versgemalen zwarte peper

1-2 Royal gala-appels, zonder klokhuis, gehalveerd en in halve cirkels gesneden

Bradley-smaakbisquetten – appel, kers of hickory

Preparation

Verwijder het overtollige vet van de varkenshaas. Snijd elke ½ inch inkepingen in de varkenslende vanaf de bovenkant tot halverwege het braadstuk. Deze sleuven zijn bedoeld om de appelschijfjes in de varkenslende te wiggen.

Meng in een kleine kom de knoflook, oregano, peterselie, zout, witte en zwarte peper. Wrijf de varkenshaas helemaal in, zodat deze gelijkmatig bedekt is.

Steek een appelschijfje in elk van de sleuven in de varkenslende.

Zet de roker op 275 ° F en gebruik Bradley-smaakbisquetten naar keuze (appel, kers of hickory werken prima).

Rook het varkensvlees tot het een interne temperatuur van 155°F heeft bereikt (ongeveer 3 uur).

Snijd en serveer.

Recept van: Steve Cylka

Kers
 Hout

Kersenbisquetten voor Bradley-rokers

Kersenbisquetten zorgen voor een mild, zoet en fruitig aroma, perfect voor het roken van gevogelte, vis, zeevruchten, rundvlees, varkensvlees, lamsvlees, watervogels, groenten en kaas.

Shop Now