Gerookt Pizza -vette Recept
Geniet van het ultieme hartige genot met dit Italiaanse worstvetrecept. Een smaakvolle mix van Italiaanse worst, groene olijven, pepperoni en kleverige mozzarella -kaas opgerold en gerookt tot in de perfectie, waardoor het een heerlijke traktatie is. Optioneel: combineer het met een kant van pizzasaus voor het dompelen en geniet van elke heerlijke beet.
Ingredients
1 pond Italiaans worstvlees (mild of heet)
1/2 kop gesneden groene olijven
1/2 kopje pepperoni-plakken
3/4 kop geraspte mozzarellakaas
3/4 kop pizzasaus (optioneel)
Preparation
Meng het Italiaanse worstvlees met de gesneden groene olijven. Rol het vleesmengsel uit tot een vierkant van 10 x 10 inch. Rol het vlees in een grote diepvrieszak of op bakpapier, zodat het vlees gemakkelijk in het vet rolt.
Leg de plakjes pepperoni in het midden van het worstvlees. Strooi de geraspte mozzarella over de pepperoni.
Rol het vet op zodat de kaas en pepperoni volledig omgeven zijn door het worstmengsel. Plaats het vet op een rookrek.
Zet je Bradley op 250 F. Rook het vet ongeveer 2 1/2 uur. Verwijder wanneer de interne temperatuur 165 F is.
Indien gewenst serveren met pizzasaus.
Door: Steve Cylka