Hickory Smoked Pulled Pork Recipe

Hickory gerookt Getrokken varkensvlees ReceptGerookt getrokken varkensvlees is een traditioneel zuidelijk recept en de lokale bevolking weet dat Hickory Wood -chips een bijna magische alchemie bieden, wat een sterke en rijke smaak oplevert in combinatie met de juiste kruiden. Perfect voor hamburgers, of het belangrijkste eiwit voor een heerlijk zomer avondmaal.

Ingredients

3 kg varkensgebraad

Wrijven:

30 ml (2 eetlepels) paprikapoeder

10 ml (2 theelepels) bruine suiker

3 ml (½ theelepel) elke ui zout, selderijzout, knoflookzout, droge mosterd, gemalen zwarte peper, cayennepeper en zout

Preparation

Bedruipsaus:

250 ml (1 kopje) appelciderazijn

60 ml (¼ kopje) water

30 ml (2 eetlepels) Worcestershiresaus

15 ml (1 eetlepel) grofgemalen peper

15 ml (1 eetlepel) grof zout

10 ml (2 theelepels) plantaardige olie

Meng de avond voor het serveren de rub-ingrediënten en masseer het varkensgebraad in. Dek af met plastic en laat een nacht in de koelkast staan. Haal uit de koelkast en laat 45 minuten tot een uur staan.

Rookmethode:

Verwarm de Bradley Smoker voor op een temperatuur tussen 100°C en 120°C (220°F en 250°F). Gebruik Hickory-smaakbisquetten en rook/kook ongeveer 8 uur of totdat het vlees een minimale interne temperatuur van 70°C (160°F) heeft bereikt. Meng de ingrediënten voor de saus en bedruip het varkensvlees met saus. Zet de resterende saus opzij. Ga nog een uur door met roken/koken.

Serveren:

Om te serveren: trek/versnipper het varkensvlees in reepjes. Leg er een hamburger- of Kaiserbroodje op en besprenkel met de resterende saus.

Hickory
 Hout

Hickory-bisquetten voor Bradley-rokers

De sterke en zoete smaak van hickorybisquetten maakt het een van de meest populaire houtsoorten om te roken, en past vooral goed bij gevogelte, rundvlees, varkensvlees, wild, watervogels, noten en kaas.

Shop Now