smoked pork tenderloin with salad

Gerookt SAGE VARDEN OSLOIN Recept



Een combinatie van verse en gedroogde kruiden maakt de beste kruiden voor dit gerookte varkenshaasrecept. U kunt whisky eiken hout gebruiken, maar onze premium salie bisquettes zullen een perfecte match zijn.

Ingredients

1 Varkenshaasje

Voor marinade:

½ kopje water

½ kopje appelazijn

¼ kopje ahornsiroop

1 eetlepel koosjer zout

1 theelepel zwarte peper

2 teentjes knoflook, fijngehakt

2 theelepel gedroogde salie

1 theelepel gedroogde rozemarijn

1 theelepel gedroogde peterselie

1 theelepel gedroogde basilicum

Bradley Smaakbisquetten – Premium Salie of Whiskey Oak

Preparation

Meng de ingrediënten voor de marinade door elkaar.

Dompel de ossenhaas onder in de marinade en laat een nacht marineren.

Verwarm de roker voor op 225 ° F.

Haal de ossenhaas uit de marinade en rook 2,5 – 3 uur tot een interne temperatuur van 150°F is bereikt. Laat de ossenhaas 30 minuten rusten voordat u hem in stukken snijdt en serveert.

Recept van: Lena Clayton

Verstandig
Hout

Saliebisquetten voor Bradley-rokers

Een aroma met hints van citroen, munt en houtachtige tonen. Lamsvlees, varkensvlees, gevogelte en gezouten vlees worden versterkt door de smaken van salie- en esdoornbisquetten.

Shop Now