Cured Smoked Pork Loin Recipe

Uitgehard gerookt Varkenslende Recept



Om dit uitgehard gerookte varkenslende recept te maken, kunt u varkenshaashaas gebruiken die u in de winkel krijgt. Ik kocht de mijne van SAMS en ze komen twee naar een pakket. Je begint met twee ¼ lb varkenslende, getrimd van het overtollige vet en membraan. Ik heb ze 15 dagen in een pekel gestopt. Aan het einde van 15 dagen spoelde ik ze, legde ze in netten en droogde ze ongeveer een uur in de Bradley op 140ºF (60 ° C). Vervolgens rookte ze ongeveer 4 uur onder de 80ºF (26,7ºC). Na het roken bracht ik ze binnen. Je hebt het netproces niet nodig. Net als de manier waarop het vlees er voorziet dat het heeft gerookt en die 'gesaldeerde' look heeft.

Ingredients

Twee ¼ pond varkenslende, ontdaan van het overtollige vet en membraan.

De kuurmix:

1 Tbsp zout

1 Tbsp bruine suiker, verpakt in de lepel

¾ theelepel uienpoeder

½ Tsp Praag poeder

½ theelepel knoflookpoeder

½ theelepel witte peper

¼ theelepel piment

Preparation

Plaats de lendenen in een uithardingscontainer en wrijf het uithardingsmengsel gelijkmatig over alle oppervlakken van het vlees.

Dek het varkensvlees af en zet het in de koelkast.

Masseer het vlees na 12 uur.

Masseer het vlees vervolgens zeven dagen lang dagelijks.

Masseer het na zeven dagen om de dag gedurende de resterende uithardingstijd.

Nadat de uithardingstijd is verstreken, spoelt u de lendenen grondig af en laat u ze uitlekken.

Wikkel elk stuk in keukenpapier en wikkel het vervolgens in krantenpapier. Zet een nacht in de koelkast.

Verwijder de volgende dag de krant en de papieren handdoeken

Maak de lendenen schoon en hang ze een uur in de roker op 140 gradenºF (60ºC) om te drogen.

Na een uur, koude rook op 80ºF (26,7ºC) Hickory gebruiken gedurende ongeveer vier uur.

Breng de lendenen naar binnen, haal het gaas eraf en probeer er gewoon een paar.

Hickory
 Hout

Hickory-bisquetten voor Bradley-rokers

De sterke en zoete smaak van hickorybisquetten maakt het een van de meest populaire houtsoorten om te roken, en past vooral goed bij gevogelte, rundvlees, varkensvlees, wild, watervogels, noten en kaas.

Shop Now