Smoked Pork Chops Recipe

Gerookt Varkenskarbonades Recept



Ik zal je laten zien hoe je varkenskarbonades kunt roken met slechts twee eenvoudige stappen die resulteren in sappige varkenskarbonades elke keer. Ik rook deze karbonades in de professionele elektrische roker van Bradley P10.

Ingredients

Varkenskoteletten

Recept voor Sunset Rum Glazuur:

1 eetl gehakte knoflook

2 Jiggers-sinaasappelsap (3 oz)

2 ¾ jiggers-rum (4 oz)

2 eetlepels chilisaus

2 eetlepels melasse

Preparation

Pekel de karbonades met 3,5 liter water, een kwart kopje bruine suiker en een half kopje koosjer zout. De karbonades zijn minimaal anderhalve centimeter dik. dep na het pekelen met keukenpapier.

Kruid de karbonades met de Jack Daniel's Pork Rub.

Gebruik esdoornhoutbisquetten en verwarm de Bradley-roker voor op 225ºFen breng gedurende het eerste halfuur rook aan.

Maak ondertussen een glazuur met deze ingrediënten: Sunset Rum Glaze Recept * 1 el gehakte knoflook * 2 jiggers sinaasappelsap (3 oz) * 2 ¾ jiggers rum (4 oz) * 2 el chilisaus * 2 el melasse

Glaceer de karbonades

Rook nog 10 minuten en draai ze dan om. Kook in totaal 2 uur en 15 minuten.

Recept van: Gordeldier Peper BBQ

Esdoorn
 Hout

Esdoornbisquetten voor Bradley-rokers

Met een licht rokerige, zoete en subtiele smaak zijn Maple Bisquettes perfect voor het roken van kalkoenen en voor het verbeteren van de smaak van gevogelte en wildvogels.

Shop Now