Gerookt Varkenskarbonades & Apple -vulling Recept
De zoete smaak van gedroogde fruit combineert goed met varkensvlees, en het roken van de karbonades voegt nog een smaaklaag toe. Dit veelzijdige gerecht is geweldig voor een familiediner of een buitenmaaltijd met gasten.
Ingredients
Wrijven:
½ kopje bruine suiker
½ theelepel zout
1 theelepel kaneel
Varkenskotelet:
4 varkenshaasjes zonder botten (1½ "dik)
2 Royal Gala-appels - klokhuis verwijderd en in blokjes gesneden
⅓ Kopje gedroogde veenbessen
½ kopje gesneden amandelen
Bradley Smoker Smaakbisquetten – Kersen, Esdoorn of Eiken
Preparation
Houd uw mes horizontaal, steek het in het dikke uiteinde van elke karbonade en snijd het in zodat er een diepe zak ontstaat. Zorg ervoor dat u niet door het andere uiteinde prikt.
Meng in een kleine kom de bruine suiker, het zout en de kaneel. Schep 2 eetlepels van het mengsel en wrijf de buitenkant van de karbonades ermee in.
Meng de appels, veenbessen en amandelen in een grote kom. Roer het resterende mengsel van bruine suiker erdoor. Schep in de karbonades.
Plaats de karbonades op rookrekken.
Zet de roker op 250 ° F en gebruik Bradley-smaakbisquetten naar keuze (kersen, esdoorn of eiken werken prima).
Rook de karbonades tot ze een interne temperatuur van 155°F hebben bereikt, ongeveer 2½ uur.
Serveer onmiddellijk.
Recept van: Steve Cylka
Kers
Hout
Kersenbisquetten zorgen voor een mild, zoet en fruitig aroma, perfect voor het roken van gevogelte, vis, zeevruchten, rundvlees, varkensvlees, lamsvlees, watervogels, groenten en kaas.
Shop Now