Pork Chops with Corn & Black Bean Stuffing

gerookt Karbonades met Corn en Black Bean Stuffing recept



Dit rub-recept is zo vol van smaak dat je niets anders nodig hebt. Rook het vlees met kersen-, esdoorn- of eikenbisquetten. Elk van hen zal geweldig werken.

Ingredients

4 varkenshaasjes zonder botten (1 ½ inch dik)

2 eetlepels bruine suiker

½ theelepel zout

1 eetl chilipoeder

½ theelepel komijn

¼ theelepel cayennepeper

1 Blik maïs, uitgelekt

1 Blik zwarte bonen, afgespoeld en uitgelekt

1 kopje salsa

Bradley Smaakbisquetten – Esdoorn, Eik of Kers

Preparation

Houd het mes horizontaal, steek het in het dikke uiteinde van elke karbonade en snijd het in zodat er een diepe zak ontstaat. Zorg ervoor dat u niet door het andere uiteinde prikt.

Meng in een kleine kom de bruine suiker, het zout, het chilipoeder, de komijn en de cayennepeper. Wrijf het mengsel over de hele buitenkant van de karbonades.

Meng de maïs, zwarte bonen en salsa in een grote kom. Schep in de karbonades.

Plaats de karbonades op rookrekken.

Zet de roker op 250°F met behulp van houtbisquetten naar keuze (esdoorn, eiken of kersen werken prima).

Rook het varkensvlees tot het een interne temperatuur van 155°F heeft bereikt, ongeveer 2,5 uur.

Serveer onmiddellijk.

Door Steve Clyka

Kers
 Hout

Kersenbisquetten voor Bradley-rokers

Kersenbisquetten zorgen voor een mild, zoet en fruitig aroma, perfect voor het roken van gevogelte, vis, zeevruchten, rundvlees, varkensvlees, lamsvlees, watervogels, groenten en kaas.

Shop Now