Bacon wrapped smoked pork tenderloin with roasted red pepper and cheese stuffing

Spek gewikkeld gerookt Varkenshaas Gevuld met geroosterde rode pepers en kaasrecept



Gerookte varkenshaas gevuld met paprika's en kaas lijkt misschien een beetje ingewikkeld. U zult echter zien hoe gemakkelijk het is om het voor te bereiden. Wikkel met spek, het zal zeker zijn en een menigte voeden!

Ingredients

2 Varkenshaasje

 Kopje geroosterde rode paprika, in blokjes gesneden

1 kopje roomkaas, verzacht

1 kopje geraspte mozzarellakaas

10-12 plakjes spek

¼ Kopje honing

Preparation

Verwijder eventueel vet en membraan van de varkenshaasjes. Houd het mes horizontaal en snijd de varkenshaas doormidden en zorg ervoor dat u het andere uiteinde niet doorboort.

Meng in een kleine kom de geroosterde rode paprika met de roomkaas en mozzarellakaas.

Verdeel het kaas- en rode pepermengsel gelijkmatig in de openingen van de varkenshaas. Sluit de varkenshaasjes en zorg ervoor dat de kaas in de zak van het vlees blijft.

Wikkel de varkenshaasjes in het spek en leg ze op een rookrek. Het kan verstandig zijn om de varkenshaasjes met de opengesneden kant naar boven te leggen, zodat eventuele gesmolten kaas in de zak blijft en er niet uit sijpelt.

Zet de roker op 275ºF gebruik houtbisquetten naar keuze (hickory, appel of kers werken prima).

Rook het varkensvlees tot het een interne temperatuur van 155°C heeft bereiktºF en het spek is gaar en begint knapperig te worden, ongeveer 2 – 2,5 uur.

Bestrijk, terwijl er nog ongeveer 30 minuten te roken zijn, de honing over het spek en blijf dan roken tot het volledig gaar is.

Haal de varkenshaasjes uit de roker en laat ze ongeveer 10 minuten rusten. Snijd in medaillons van 1 inch en serveer.

Door Steve Cylka

Hickory
 Hout

Hickory-bisquetten voor Bradley-rokers

De sterke en zoete smaak van hickorybisquetten maakt het een van de meest populaire houtsoorten om te roken, en past vooral goed bij gevogelte, rundvlees, varkensvlees, wild, watervogels, noten en kaas.

Shop Now