Smoked pork wrap

Cheesy gerookt Varkensvlees en gebakken vegetarische wrap Recept



Nog een heerlijke manier om dat gerookte varkensvlees te gebruiken dat voor altijd in je koelkast is geweest. In 15 minuten klaar, dit is ook een kans om wat groenten aan uw dieet toe te voegen.

Ingredients

2 eetlepels olie

1 Middelgrote ui - in dunne plakjes gesneden

1 Paprika (rood, geel of oranje), zonder klokhuis en in dunne plakjes gesneden

8 Champignons - in dunne plakjes gesneden

1 Courgette - in dunne plakjes gesneden

Zout en peper naar smaak

1 kopje geraspte kaas (mozzarella, provolone, enz.)

1½ kopjes gerookte varkenshaas - in dunne reepjes gesneden

4 Grote wikkels

Preparation

Verhit olie in een koekenpan op middelhoog vuur.

Voeg de gesneden ui, paprika, champignons, courgette, zout en peper toe aan de koekenpan en bak tot de groenten gaar zijn. Haal van het vuur.

Verwarm een paninipers voor.

Stel de wraps samen door wat gerookte varkenshaas, gebakken groenten en geraspte kaas in het midden van de wrap te leggen.

Vouw de wrap omhoog zodat het op een burrito lijkt. Plaats het met de gevouwen kant naar beneden op de paninipers. Laat de bovenste grillplaat zakken en druk zachtjes aan. Grill de wrap tot de schroeiplekken zichtbaar zijn. De kaas moet gesmolten zijn en de binnenkant heet.

Let op: Als je geen paninipers hebt, kan deze zonder grillen worden geserveerd, omdat het dan op een fajita lijkt.

Door: Steve Cylka