Skillet Corn with Smoked Sausage Recipe

Koekenpan maïs met Gerookte worst Recept



Dit koekenpan met gerookte worstrecept maakt een heerlijk bijgerecht. Nadat je de worstjes hebt roken, kost het je slechts een paar minuten om het recept af te maken. Als je van tevoren gerookte worstjes hebt, is dit een schotel met één schakel, zo gemakkelijk te maken.

Ingredients

1 pond Italiaanse worst (mild of heet)

2 eetlepels olie

1 Rode paprika - zonder klokhuis en in blokjes gesneden

1 ui - geschild en in blokjes gesneden

2 teentjes knoflook - fijngehakt

8 Korenaren op de kolf

3 eetlepels verse peterselie - fijngehakt

1 theelepel zout

½ theelepel zwarte peper

Bradley Smaakbisquetten

Preparation

Zet de roker op 275°F met behulp van Bradley-smaakbisquetten naar keuze.

Plaats Italiaanse worstjes op een rookrek en rook tot ze gaar zijn en de interne temperatuur 165 ° F aangeeft.

Haal het uit de roker en laat iets afkoelen.

Snij de worstjes in plakjes van een halve centimeter.

Snijd de korrels van de kolf door de basis van het oor op een snijplank te plaatsen en het mes aan de bovenkant te starten, terwijl u de korrels afsnijdt terwijl u naar beneden werkt.

Verhit de olie in een grote koekenpan. Voeg de rode paprika, ui en knoflook toe. Bak, vaak roerend, ongeveer 4-5 minuten.

Voeg de maïskorrels toe en bak nog ongeveer 5 minuten.

Roer de gesneden Italiaanse rookworst, peterselie, zout en peper erdoor.

Blijf ongeveer 7-10 minuten koken. De maïs moet zacht en gaar zijn.

Dienen