Smoked Rosemary Lunch Meat Recipe

Gerookt Rozemarijn lunchvlees Recept



Dit gerookte Rosemary -lunchvlees is geweldig voor broodjes, subs, enz. Alder, Cherry of Hickory werkt prima.

Ingredients

1 varkenshaasje (ongeveer 2 pond)

3 teentjes knoflook - fijngehakt

2 eetlepels verse rozemarijn - fijngehakt

2 theelepel zeezout

2 theelepels versgemalen zwarte peper

1 eetlepel olijfolie

Bradley Smaakbisquetten – Appel, Kers, Hickory

Preparation

Verwijder het overtollige vet van het varkenshaasje. Als het braadstuk een ongelijkmatige vorm heeft, gebruik dan wat keukentouw om het in een meer uniforme vorm te binden, vergelijkbaar met een voetbal.

Meng in een kleine kom knoflook, rozemarijn, zeezout, zwarte peper en olijfolie. Verdeel het geheel over de varkenshaas, zodat deze gelijkmatig bedekt is. Zet 4-6 uur in de koelkast om te marineren.

Zet de roker op 275 ° F en gebruik houtbisquetten naar keuze (hickory, appel of kers werken prima).

Rook het varkensvlees tot het een interne temperatuur van 155°F heeft bereikt, ongeveer 3 uur.

Haal het varkensgebraad uit de roker en plaats het in de koelkast om af te koelen.

Eenmaal gekoeld, gebruik je een vleessnijder om het varkensgebraad in dunne plakjes lunchvlees te snijden.

Het lunchvlees is geweldig voor sandwiches, subs, enz.

Recept van: Steve Cylka

Appel
 Hout

Appelbisquetten voor Bradley-rokers

Een licht, fruitig en lichtzoet rookaroma dat past bij gevogelte, rundvlees, varkensvlees, lamsvlees en kaas.

Shop Now