Pork Brisket Burnt Ends Recipe

Varkensbriskoek Verbrande uiteinden Recept



Traditionele verbrande uiteinden worden meestal gemaakt na het roken van een hele bak van varkensvlees en vervolgens het scheiden van de twee secties, de flat en het punt. Het puntgedeelte wordt vervolgens in blokjes en nog verder gekookt in verbrande uiteinden. Het eindresultaat is een extreem heerlijke barbecue -delicatesse die enorm populair is. Niet veel nemen echter de tijd of investeringen die nodig zijn om de meest heerlijke varkensbrisket te maken verbrande uiteinden! Nou, je hebt vandaag geluk, omdat we je laten zien hoe je het beste uit de beste uiteinden kunt halen!

Ingredients

1 6-8 Lb borstpunt (getrimd)

 Beker Tony's Smokin' Again Smoke 'Que Up Rub & Kruiden

1 kopje je favoriete BBQ-saus (ik gebruik FreddyFoxx Cue Voodoo-saus)

Een Bradley-roker

Preparation

Zet de smoker op 225°F en gebruik Bradley Smoker Bisquettes naar keuze. (Ik gebruik graag de Jim Beam Bourbon Bisquetten)

Wrijf de borst ermee in Tony's Smoken' Again Smoke 'Que Up en bestrijk het geheel rondom. (Bewaar de rub die je niet gebruikt voor later)

Plaats het borststuk op de roker en rook tot de interne temperatuur 165 ° F bereikt. (Dit duurt ongeveer 6-10 uur)

Wanneer de interne temperatuur 165°F bereikt, wikkel je het stevig in perzik-slagerpapier (of folie als je geen slagerpapier hebt) en rook je tot de interne temperatuur 205°F bereikt. (Dit duurt nog eens 2-3 uur)

Verwijder het borststuk en pak het uit. Zorg ervoor dat de sappen in een 8×8 aluminium bakvorm worden opgevangen. Snij het borststuk in blokjes van 1″.

Plaats het in blokjes gesneden borststuk in de aluminium pan en meng het met de barbecuesaus. Strooi nog een beetje Tony's Smoken' Again Smoke 'Que Up bovenop. (Werk snel om te voorkomen dat het borststuk te veel afkoelt) Wikkel het stevig in aluminiumfolie en plaats het terug in de roker gedurende 1 uur.

Haal het deksel eraf en roer, en rook dan nog een uur of tot de sappen gekaramelliseerd zijn. Haal het uit de roker en geniet ervan!