Smoked Kahwai Recipe

DeMerra ontbrekte zeker Trots Recept



Geniet van de heerlijke smaken van gerookte Kahawai-filets met dit gemakkelijk te volgen recept. Met een perfecte mix van Bradley Demerara -genezing, bruine suiker of ahornsiroop en knoflookpoeder, zullen deze filets zeker indruk maken op je smaakpapillen.

Ingredients

Kahawai Filets met vel erop

Bradley Demerara-kuur

Bruine suiker of ahornsiroop

Knoflook poeder

Preparation

Strooi Bradley Demerara-kuur lichtjes over de visfilets

Wrijf bruine suiker of ahornsiroop over de filets en zet een nacht in de koelkast

Voeg eventueel nog een snufje knoflookpoeder toe, afhankelijk van de smaakbehoefte

Rookmethode:

Verwarm de Bradley Smoker voor op een temperatuur tussen 65°C en 85°C (150°F en 200°F).

Droog bij 60 ºC (140 ºC) zonder rook totdat het oppervlak droog is. Dit zal minimaal een uur duren.

Verhoog de temperatuur tot 71°C, gebruik bisquetten met elzensmaak en rook/kook gedurende 3 of 4 uur, afhankelijk van de dikte van de filets.

Als de vis extra bruin moet worden, verhoog dan de temperatuur het laatste uur naar 91°C, maar zorg ervoor dat de vis niet te gaar wordt.