Simple Cold Smoked Salmon Recipe

Eenvoudig koud gerookt Zalm ReceptOK, ik geef het toe. Whitetailfan heeft geen idee hoe goed gerookte zalm zou moeten smaken. Ik ben opgegroeid met koeien en varkens, en enkele andere dieren die we nooit aten, maar hier in het zuiden van Alberta was er geen "handige" zalm, dus ik heb heel weinig gegeten. Maar ik heb er toch wat geprobeerd, en ik ben er nogal trots op - d.w.z. het smaakt goed voor me, dus dit is wat ik deed.

Ingredients

2 bevroren “Wilde Atlantische Zalmfilets” van iets minder dan 1 kg per stuk, of ongeveer ½ pond (product van China)

2 tl Tenderquik per filet

Extra kruiden – voeg toe naar eigen smaak:

Knoflook poeder

Uien poeder

Kruidenzout

Peterselie voor kleur

Citroenpeper - Dit item is een extra ingrediënt dat wordt voorgesteld en gebruikt door Crazy Canuck. Het maakt geen deel uit van het originele recept van Whitetailfan.

Preparation

Breng Tenderquik aan op het zalmvlees

Na 12 uur de Tenderquik van Salmon wassen (verfrissen)

Laat het in de koelkast drogen – 4 tot 6 uur, totdat de vis kleverig aanvoelt.

Koud roken met esdoorn gedurende 2 uur. De temperatuur was altijd onder de 100 gradenºF.

Zet het terug in de koelkast gedurende 24 uur