Gegrild Citroen-peper-garnalen Salade met Aardbeien en Feta
Een perfecte klassieker! Leer hoe u gegrilde garnalensalade met citroenpeper en aardbeien en feta maakt.
Ingredients
½ pond gepelde en ontdaan garnalen
2-4 houten spiesjes, 30 minuten in water geweekt
5 middelgrote aardbeien in kleine partjes gesneden
1 Zak Babyspinazie met Lentemix
¼ kopje feta- of blauwe kaaskruimels
¼ kopje geschaafde amandelen
1 eetlepel citroenpeperkruiden
In de winkel gekochte frambozenvinaigrette
Preparation
Breng de garnalen op smaak met citroenpeperkruiden, leg ze op spiesjes en zet ze opzij.
Verhit de grill tot middelhoog vuur en grill tot de garnalen strak beginnen te worden en het vlees niet langer doorschijnend is. Haal van het vuur en zet opzij.
Maak eerst een salade met groen en voeg dan aardbeien, kaas en amandelreepjes toe, en eindig met garnalen en besprenkelde vinaigrette.
Recept van: Jacob Parmentier.