Gerookt Knoflookgarnalen
Knoflook en garnalen zijn een klassieke combinatie die nieuwe niveaus van smaak aanneemt wanneer u roken aan de mix toevoegt. Serveer alleen, naast gerookte groenten, of met je favoriete dipsaus.
Ingredients
2 dozijn grote garnalen
3 teentjes knoflook, fijngehakt
Voor wrijven:
¼ kopje bruine suiker
1 eetlepel koosjer zout
2 theelepel paprikapoeder
1 theelepel knoflookpoeder
1 theelepel uienpoeder
Bradley Rookbisquetten – Mesquite
Preparation
Week houten of bamboespiesjes in water.
Meng de ingrediënten voor de rub door elkaar.
Garnalen in gehakte knoflook gooien en wrijven.
Zet 1-2 uur in de koelkast om te marineren.
Verwarm de roker voor op 200 ° F met Mesquite-bisquetten.
Spies de garnalen en plaats ze in de roker, of plaats ze op een Magic Mat en vervolgens in de roker.
Rook ongeveer 30 minuten, of totdat de garnalen roze kleuren.
Door Lena Clayton