How To Make Smoked Lobster Tails

Hoe je gerookt kunt maken Kreeftstaarten



Deze gerookte kreeftenstaarten bedekt met boter hebben de zoete en rokerige smaak waar je mond naar verlangt!

Ingredients

2 Kreeftstaarten

8 eetlepels boter

2 eetlepels verse gehakte peterselie

2 eetlepels citroensap

1 theelepel paprikapoeder

¼ theelepel knoflookzout

¼ theelepel versgemalen zwarte peper

Preparation

Maak eerst de kreeft klaar door met een keukenschaar het midden van de harde schaal richting de staart af te snijden. Wrik het vlees voorzichtig met je vingers uit de schaal en houd het vast aan de basis van de staart. Til het vlees op zodat het op de gespleten schaal rust. Maak een inkeping in het midden van het vlees.

Smelt de boter in een kleine pan. Voeg de peterselie, het citroensap, de paprikapoeder, het knoflookzout en de peper toe aan de pan en klop alles door elkaar.

Giet ongeveer 1 eetlepel van dit mengsel over elke kreeftenstaart. Houd het resterende botermengsel warm.

Verwarm uw roker voor op 149°C (300°F). Rook de kreeftenstaarten ongeveer 15-20 minuten of tot de interne temperatuur 54°C bereikt. Voor dit recept kun je pecannotenbisquetten gebruiken.

Haal ze uit de roker en serveer met het botermengsel.