How to Make Smoked Walleye

Hoe gerookt te maken Snoekbaarzen



Dit is een heerlijk recept voor gerookte snoekbaarzen om de meeste en beste smaken te krijgen!

Ingredients

1 zak HuntChef zoete en pittige hamset

1 Snoekbaarzen

3 Bisquetten

Preparation

Giet 2 liter water in een grote container, verwijder vervolgens uw kit en meng deze door het water.

Snijd kleine plakjes in de zijkanten en bovenkant van de snoekbaarzenvis en doe deze in een kom. Giet vervolgens het pekelwater in de snoekbaarzenkom en zet deze opzij om een dag te marineren.

Breng uw pekel na één dag op smaak met de HuntChef-kruiden, zorg ervoor dat u deze over de hele vis kruidt.

Stel uw Bradley P-10 smoker in op 105ºC (222ºC), en stel uw smoker in op 90 minuten. Ga vervolgens verder met het plaatsen van de smoker in uw snoekbaarzen.

Haal je snoekbaarzen tevoorschijn en geniet van de heerlijke smaken!

Recept van: HuntChef