Smoked Prawn Burrito Bowl Recipe

gerookt Prawn Burrito Kom recept



Zo nu en dan slaat dat verlangen toe naar een geweldige kom. Iets gezonder maar dan met een gerookte twist! Geef je kracht met deze Burrito Bowl met gerookte garnalen en haal het beste uit het leven!

Ingredients

Voor de garnalen:

1 pond grote garnalen - schalen eraf en schoongemaakt

1 theelepel Canola-olie

2 eetlepels van je favoriete BBQ Rub

1 Limoen - geraspt en sap van de helft ervan

Voor de Burritobowl:

Geraspte sla

bruine rijst

Gesneden tomaten

Maïs

Zwarte bonen

Avocado

ranch dressing

Koriander

Limoenpartjes

Preparation

Begin met het laden van uw Bradley Smoker met Beer Pucks en voorverwarmen tot 250°CºF (121.1°C). Terwijl dat gebeurt, meng je in een kom alle ingrediënten voor de garnalen. Ik heb voor de mijne een pittige BBQ Rub gebruikt, maar gebruik waar jij blij van wordt!

Wanneer de smoker op temperatuur is, plaats je de gekruide garnalen op een rooster en plaats je deze bovenop de smoker. Dit duurt 20-30 minuten, of totdat ze roze kleuren! Haal het uit de roker en begin met het maken van je bowl!

Begin met het toevoegen van een laag sla op de bodem van de kom en gebruik vervolgens de toppings die je maar wilt. Leg de garnalen bovenop de Burrito-kom en maak af met ranch en een scheutje limoen! Graaf in!

Genieten!

Recept van: Cory Walby - Testkeuken op zaterdagavond