Roast Salmon Dinner

Gerookt Geroosterde zalm Dinerrecept



Het is tijd voor een overheerlijk gerookt geroosterd zalmdiner. Deze tedere zalmfilets zijn vakkundig gekookt, wat resulteert in een smaakvolle schaal met een perfecte balans tussen rokerigheid en schilferige textuur.

Ingredients

1 kg lentezalmfilets of zalmsteaks

6 teentjes geperste knoflook

125 ml fijngeschoren verse gemberwortel

175 ml gesmolten boter

Kruiden (of citroen) peper

Zout

Meng de boter, knoflook en gember in een kleine glazen kom. Leg de zalm (filets met de velkant naar beneden) op ingevette Bradley Smoker-rekken. Bestrijk de bovenkant van de zalm gelijkmatig met de gesmolten boter en de ingrediënten. Bestrooi de zalm met zout en peper naar smaak.

Rookmethode:

Plaats zalmrekken in de Bradley Smoker met de klep iets open. Met behulp van Special Blend-smaakbisquetten in de rookgenerator en met de hitte op middelhoge tot hoge temperatuur van 90°C tot 105°C (200°F tot 220°F), zou dit diner in ongeveer 1 tot 1,5 uur klaar moeten zijn.

Serveren:

Serveer met een salade en zelfgemaakte mangosalsa. Meng 2 geschilde en gehakte mango's, 1 ontpitte en fijngehakte zoete rode jalapeñopeper, 2 dun gesneden groene uien, het sap en de fijngesneden schil van 2 limoenen, een beetje olijfolie en zout en peper naar smaak. Dit is een heerlijk zomerdiner aan de westkust.

Preparation