alt="Smoked diver scallops"

Gerookt Duikerscenerijen ReceptChef Ted Reader laat zien hoe je het grootste voorgerecht kunt maken voor elk achtertuinfeestje. Het is misschien een beetje kieskeurig, maar als je eenmaal in deze heerlijke gerookte sint -jakobsschelpen bijt, ben je in de 7e hemel. Wikkel eerst een strook spek rond de sint -jakobsschelp, bedek deze met vers krabvlees en heilbot. Injecteer het vervolgens met gesmolten boter gemengd met Tennessee whisky gevolgd door een vleugje barbecue -kruiden bovenop. Zet dit gerookte sint -jakobsschelp voorgerecht in de Bradley -roker en laat het ongeveer 45 minuten roken. Verwijder de rookticum van de achtertuin gerookt voorgerecht uit de Bradley Food Roker en geniet ervan. Bekijk de video en zorg er dan voor dat je het gerookte sint -jakobsschelpsrecept krijgt en deze sint -jakobsschelpen rook op je volgende achtertuinfeest!

Ingredients

1 Stokboter

2 Oz Tennessee-whisky

12 Verse grote Sint-Jakobsschelpen, maat U 10

6 plakjes spek

12 Tandenstokers

½ kopje vers forfaitair krabvlees

8 Oz verse heilbot

Strooi Ted's wereldberoemde BBQ Bone Dust™ BBQ-kruiden

6 plakjes prosciutto, in julienne gesneden

2 eetlepels bieslook

Preparation

Bradley Rokertemperatuur: 260°F

Smelt de boter in een kleine pot. Voeg de whisky toe, haal van het vuur en houd hem warm.

Zuig met een injectiespuit de gesmolten whiskyboter op. Steek het naalduiteinde van de spuit in het midden van een sint-jakobsschelp. Injecteer met een beetje whiskyboter. Herhaal met de resterende sint-jakobsschelpen en boter. In de koelkast bewaren.

Rek elk plakje spek uit tot het bijna verdubbelt in lengte. Snijd de plakjes spek doormidden.

Omwikkel elke Sint-jakobsschelp met een half plakje spek en zet vast met een tandenstoker. Plaats de Sint-Jakobsschelpen op het rookrek.

Beleg elke Sint-jakobsschelp met een klein beetje vers krabvlees.

Snijd de heilbot met een zeer scherp mes in 12 zeer dunne plakjes. Leg een plakje heilbot op een plat oppervlak en ga er met je vingers overheen, druk licht maar stevig aan om de plakjes uit te rekken en plat te maken. Snijd elk plakje doormidden en kruis vervolgens twee helften over de bovenkant van de sint-jakobsschelpen. Breng op smaak met een beetje Bone Dust™ BBQ Seasoning.

Bereid de roker voor volgens de instructies van de fabrikant. Stel de temperatuur in op 260 ° F.

Rook gedurende 45 minuten. Haal de sint-jakobsschelpen uit de roker. Bestrijk met een beetje extra whiskyboter, beleg met een klein beetje julienne gesneden prosciutto en vers gehakte bieslook.

Serveer onmiddellijk.