Smoked Hapuka Recipe

Maple genezen gerookt Hapuka Recept



Trakteer uzelf op een heerlijke en rokerige smaak met dit Hapuka -filetrecept. De zoete en hartige combinatie van Bradley Maple Cure en ahornsiroop zal zeker aan uw verlangens voldoen.

Ingredients

Gesneden Hapuka-filets

Bradley Maple-kuur

Ahornsiroop

Preparation

Strooi Bradley Maple-cure lichtjes over de visfilets

Wrijf de ahornsiroop over de filets en laat het een nacht in de koelkast staan

Rookmethode:

Verwarm de Bradley Smoker voor op een temperatuur tussen 65°C en 85°C (150°F en 200°F).

Droog bij 60°C (140°F) zonder rook, totdat het oppervlak droog is. Dit zal minimaal een uur duren.

Verhoog de temperatuur tot 71°C, gebruik bisquetten met ahornsmaak en rook/kook gedurende 3 of 4 uur, afhankelijk van de dikte van de filets.