Gerookt Italiaanse garnalen Recept
Je moet rauwe garnalen gebruiken. Garwn van middelgrote tot grote grootte werken het beste. De dure kolossale maat biedt geen voordeel. Schil de garnalen en laat de staartvinnen bevestigd. Devin de garnalen als je wilt. Spoel in koud water en afvoer. Plaats de garnalen op een papieren handdoek en vloeit ze om overtollig water te verwijderen. Koel tijdens het voorbereiden van de marinade.
Ingredients
Gebruik voor 2,25 kg garnalen:
1 kopje (240 ml) olijfolie
½ Kopje (120 ml) citroensap
¼ Kopje (60 ml) ui - gehakt
¼ Beker (60 ml) tomatenketchup
2 eetlepels (30 ml) oreganopoeder
5 theelepel (25 ml) Bradley Sugar Cure. (Gebruik niet meer dan deze hoeveelheid.)
2 theelepels (10 ml) knoflook, fijngehakt of geraspt
1 theelepel (5 ml) witte peper, fijngemalen
8 druppels hete saus
Opmerking: als het vlees meer of minder dan 2,25 kg weegt, moet de hoeveelheid gebruikte marinade in verhouding staan tot dat gewicht. Als het gewicht van het vlees bijvoorbeeld 2 is½ pond (1,15 kg), dan moet elk ingrediënt, inclusief de Bradley Cure, in tweeën worden gesneden.
Preparation
Meng alle ingrediënten voor de marinade in een bewaarbak (voedselbak) die groot genoeg is voor de garnaal. Goed mengen.
Voeg de garnaal toe en laat de hele dag en nacht in de koelkast marineren. Roer af en toe.
Rook bij ongeveer 200 ° F (93 ° C). Proef na ongeveer 30 minuten een garnaal op gaarheid. Niet te gaar. Als je de garnalen te gaar maakt, worden ze rubberachtig.
Let op: Als de zoutsmaak te mild is, voeg dan de volgende keer dat je dit product maakt ongeveer 1 theelepel zout toe aan de ingrediëntenlijst. Als de zoutsmaak te sterk is, verminder dan de hoeveelheid Bradley Cure met ongeveer 1 theelepel.
Instructies opgesteld door Warren R. Anderson, auteur van Mastering the Craft of Smoking Food.