Gerookte jumbo Garnalen gewikkeld in prosciutto Recept
Gerookte jumbo -garnalen gewikkeld in prosciutto is een recept dat je de smaak verdubbel! Bereid vervolgens een bed van fettuccine Al Nero en je hebt een verfijnd gerecht om indruk te maken op je gasten.
Ingredients
6 Jumbo garnalen per persoon
Reep prosciutto per garnaal
3 eetlepels avocado-olie
3 eetlepels Hippy Pilgrim Chipotle Limoen Knoflookzout
1 elzenhoutpuck en 1 appelhoutpuck
1 zakje verse Nardello-pasta, al nero droge pasta, of vervanging “Verse pasta aan de westkust”
1 eetl gemalen zwarte peper
1 stuk ongezouten boter
1 Middelgrote gehakte ui
1 Gehakt teentje knoflook
Preparation
Devein en deshell garnalen
Bestrijk de garnalen met 2 eetlepels olijfolie en het hippy pilgrim chipotle limoenknoflookzout.
Wikkel met prosciutto en zet in de koelkast.
Zet de Bradley Smoker aan en stel deze in op 230ºF (110°C) met afwisselend elzenhout- en appelhoutbisquetten.
Doe 3 liter water in een pan met 3 eetlepels avocado-olie en een snufje peper aan de kook.
Plaats de garnalen gedurende 40 minuten in de roker 230ºF (110°C) en zet de rook aan gedurende 30 minuten
Snijd de fettuccinerol doormidden en plaats deze ongeveer 25 minuten in gekookt water.
Verhit boter, gesnipperde ui, gehakte knoflook en een snufje peper in een pan.
Kook tot de ui bruin begint te worden en zet dan op laag vuur.
Pasta afgieten en op bord zetten.
Sprenkel boter, ui en knoflook over de pasta.
Verdeel de garnalen over de pasta en serveer.