Gerookt Kreeftstaarten Recept
Ik verlangde een tijdje naar dit gerookte kreeftstaartenrecept en daarna laag en zie als het me niet nog meer wegblazen dan ik me herinnerde toen ik het onlangs opnieuw proefde.
Ingredients
2 Kreeftstaarten
2 tl citroenpeperkruiden
4 eetlepels boter
1 theelepel verse peterselie
1 Citroen
Gebruikt materiaal:
P10 Bradley-roker
Bradley Smoker-antiaanbakmatten
Bradley Smoker 5-delige gereedschapsset
Bradley Smoker-instellingen:
Hout: Kersen
Temperatuur: 252ºC
Rooktimer: 60 minuten
Timer: 45-60 minuten
Preparation
Stel uw roker in op de vermelde instellingen, zodat uw roker kan opwarmen.
Gebruik een scherpe keukenschaar om de achterkant van de schaal door te snijden zonder het vlees door te snijden.
Haal het vlees uit de schaal en zorg ervoor dat je het vlees van het membraan scheidt (dit gebeurt meestal automatisch wanneer je het uit de schaal trekt).
Leg het vlees op de schaal en breng op smaak met de citroenpeperkruiden. Rasp met behulp van een citroenzeste ongeveer 1 theelepel over het vlees. Snijd de resterende hoeveelheid citroen in plakjes (dit gebruik je later).
Plaats de kreeft op de Bradley Smoker-antiaanbakmat, vervolgens op het metalen rek en plaats deze gedurende 30 minuten in de roker.
Haal de kreeftenstaarten uit de roker en doe ze in een gietijzeren koekenpan. Bestrijk elke staart met twee eetlepels. boter, een snufje peterselie, een schijfje citroen en knijp een schijfje citroen uit over het vlees.
Plaats het terug in de roker en kook tot het dikste deel van het kreeftenvlees 140 graden isºF interne temperatuur.
Genieten!
Recept van Humeurige fijnproever Tulsa