Alder Smoked Mussels Recipe

Els gerookt Mosselen Recept



Geniet van de heerlijke smaken van perfect gestoomde mosselen met een pittige trap! Gegarneerd met een verleidelijk mengsel van zoete chilisaus, knoflookpoeder, zwarte peper en peterselige vlokken, is dit recept een trefzekere manier om indruk te maken op uw gasten tijdens uw volgende etentje. Plus, voor een extra rokerige smaak, probeer het met Wattie's gerookte hickory -saus!

Ingredients

Mosselen

Canola-sprayolie

½ theelepel zoete chi-chilisaus

Knoflook poeder

Zwarte peper

Peterselie vlokken

Preparation

Stoom de mosselen tot ze net geopend zijn, kook ze niet helemaal gaar.

Mosselen schillen en terugplaatsen in halve schelpen.

Gebruik Canola-spuitolie, spuit het oppervlak van de mosselen lichtjes in en verdeel een halve theelepel Sweet Chi Chilli Sauce over de bovenkant van de mossel.

Strooi er lichtjes knoflookpoeder, zwarte peper en peterselievlokken overheen.

Nog een favoriet: gebruik in plaats van Sweet Chi Chilisaus Wattie's Smoked Hickory Sauce

Roken/kookmethode:

Verwarm uw Bradley voor op 120°C (250°F).

Bisquetten met elzensmaak gebruiken rook/kook ongeveer 30 minuten en controleer of u niet te gaar wordt.