Smoked Oyster Roll

Gerookt Oesterrol Recept



Geniet van de onweerstaanbare smaken van dit romige en hartige gerookte oesterkaaslogboek. Een verrukkelijke mix van roomkaas, knoflook, groene ui en Worcestershire -saus, gegarneerd met rokerige oesters en een sprenkel verse peterselie. Serveer het met crackers of broodrondes voor een heerlijk voorgerecht dat indruk zal maken op uw gasten. Dit recept maakt één middelgrote rol.

Ingredients

1 teentje knoflook

2 Groene ui

1 - 250 G verpakte roomkaas, kamertemperatuur

25 ml (1½ eetlepel) mayonaise

5 ml (1 theelepel) Worcestershiresaus

Dash Tabasco (optioneel)

10 middelgrote oesters - gerookt of gekookt

45 ml (3 eetlepels) fijngehakte peterselie

Preparation

Combineer gehakte knoflook en ui in een kom.

Voeg de roomkaas, mayonaise, Worcestershiresaus en Tabasco toe.

Verdeel het mengsel op een stuk aluminiumfolie en vorm een vierkant van ongeveer 20 x 20 cm (8 x 8 inch).

Verdeel de gerookte oesters over het roomkaasmengsel.

Bedek met plasticfolie.

Zet ongeveer 2 tot 3 uur in de koelkast, of tot het stevig is.

Klaar om te serveren:

Gebruik de folie als richtlijn en rol het op als een jelly roll.

Duw het mengsel met een lange metalen spatel of mes uit de folie.

Vorm er een blok van. Strooi peterselie over het blok.

Serveer met crackers of rondjes brood.

Opmerking: indien afgedekt en gekoeld, is dit recept 3 dagen houdbaar.