Smoked Steelhead Recipe

Gerookt Staalkop Recept



Op zoek naar een nieuwe manier om vis in uw dieet op te nemen? Ons gerookte steelhead-recept bevat malse, schilferige vis met een rokerige smaak en een verscheidenheid aan kruiden, waardoor het de perfecte keuze is voor een gezonde, eiwitrijke maaltijd.

Ingredients

1200 gram Steelhead

18 gram zout

72 gram bruine suiker

2 Theelepels knoflookpoeder

2 Theelepels uienpoeder

2 Theelepels grove peper

Elzenbisquetten

Preparation

Meng je zout, bruine suiker, knoflookpoeder, uienpoeder en peper. Schud het allemaal door elkaar, zodat het gelijkmatig verdeeld is.

Ga verder met het strooien van al uw rub-mix op uw staalkopvis, plaats uw vis vervolgens in de koelkast en laat hem een nacht staan.

Haal je vis eruit, gebruik een tissue en maak je vis vochtig. Ga verder met het plaatsen van je vis op een rek.

Plaats uw vis in uw roker en stel de temperatuur in op 65°C, 3 uur kooktijd en 3 uur rook. Voeg ook 9 bisquetten toe voordat je het rookt.

Als het klaar is met roken, haal je je steelhead tevoorschijn en geniet ervan!

Recept van: Roken met Joe - Video (Kijk tot het einde en ontvang zijn 10% couponcode!)