Smoked Fish Tostadas with Pico de Gallo

Gerookt Vistostadas Recept



Voor dit gerookte recept voor vissen tostada kunt u Haddock-, COD-, Tilapia- of Catfish -filets gebruiken. Rook met hout naar keuze. Alder, Cherry en Pacific Blend, allemaal goed werken.

Ingredients

1 pond witte visfilets (schelvis, kabeljauw, tilapia of meerval)

3 eetlepels chilipoeder

2-3 middelgrote tomaten - in blokjes gesneden

½ Zoete ui - fijn gesneden

1 Jalapenopeper - fijngehakt (optioneel)

Sap van 1 limoen

1 kopje fetakaas - verkruimeld

8 Tostada-schelpen

Bradley Smaakbisquetten – Elzen-, Appel- of Pacific-mengsel

Preparation

Wrijf het chilipoeder over de hele vis.

Zet de roker op 275 ° F met houtbisquetten naar keuze (Alder, Apple of Pacific Blend werken prima).

Plaats de visfilets op een rookrek en plaats het rek in de Bradley Smoker.

Rook de vis tot hij een interne temperatuur van 145°F heeft bereikt (ongeveer 2 uur).

Koel de vis.

Maak in een middelgrote kom de Pico de Gallo door de in blokjes gesneden tomaten, ui, jalapenopeper en limoensap te mengen.

Stel de tostadas samen door een deel van de vis te verkruimelen en op een tostadaschaal te verspreiden. Schep wat van de Pico de Gallo op de verkruimelde vis. Strooi er wat fetakaas over. Doe dit met de overgebleven tostadaschelpen.

Recept van: Steve Cylka