Smoked Salmon Stuffed Portobellos Recipe
What do you do with leftover Salmon….. I know, how often does that happen?! BUT, if you do, this is a recipe you are going to want to make. Hands down one of the best things we’ve made in a while! Hold on to your hats, let’s get it going!!!
Ingredients
6-8 Oz gerookte zalm
1 Pakket roomkaas
¼ kopje Fontina-kaas
¾ kopje gerookte Gruyere (verdeeld in ¼ en ½ kopje)
1 eetlepel bieslook - in blokjes gesneden
½ theelepel gedroogde dille
1 sjalot - fijne dobbelstenen
1 eetl hete saus
4 Portobello-paddenstoelen - stengel verwijderd en kieuwen schoongemaakt
Garneer met bieslook
Preparation
Start uw Bradley Smoker met elzenbisquetten en breng op 300ºF (148.9°C). Terwijl de roker aan het voorverwarmen is, meng je al je ingrediënten (behalve de ½ kop gereserveerde Gruyere) in een kom. Verdeel in 4 hoeveelheden en schep in de uitgeholde portobello’s. Gebruik je hand om het in de paddenstoel te stoppen. Bestrijk elke champignon met de achtergehouden kaas en leg er een klein stukje gerookte zalm bovenop.
Zodra de roker op temperatuur is, plaats je de champignons op een rooster en stuur je ze de rook in. Laat 40 minuten koken tot de champignons gaar zijn en de kaas smelt. Haal het uit de roker en laat een minuut rusten. Garneer met bieslook en serveer met een lekkere groene salade en erwten!
Genieten!!!
Recept van: Cory Walby - Testkeuken op zaterdagavond