Cold Smoking Salmon Recipe

Koud roken Zalm Recept



Koud rokende zalm is een taak die niet alleen eenvoudig maar ook smaakvol is. Omdat we in een seizoen zijn waar veel zalm spawn, lijkt het alleen maar goed dat er een delicatesse voor zalm zou moeten zijn.

Ingredients

1 pond zalm

1 eetl pepervlokken

1 eetl venkel

1 eetl dille

½ theelepel zout en suiker

Preparation

Meng in een kom ½ theelepel zout en suiker samen met andere kruiden naar keuze (1 eetlepel pepervlokken, 1 eetlepel venkel, 1 eetlepel dille, enz.).

Als je klaar bent met het genezen van je zalm van 1 pond, krijg je gravlax, een gegraveerde zalm gevuld met kruiden.

Om de perfecte zalm-bisquette-smaakverhouding te krijgen, rookt u uw zalm gedurende 6 uur. Koud roken met esdoornbisquetten. De temperatuur is altijd onder de 100 gradenºF (37,8ºC). Als je klaar bent met roken, kun je nu genieten van de heerlijke smaak van zalm!

Recept van: Vissen Met Hengel