Pete's Fish Smokin' Wet Brine

Pete's Vis Smokin 'natte pekelrecept



Dit recept biedt plaats aan 7,5 kg (15 lb) vis. Het is echter belangrijk om ervoor te zorgen dat alle vissen bedekt zijn met de pekel/ marinade.

Ingredients

Kokende olie

125 ml (½ c) bruine suiker

125 ml (½ c) grof zout (niet-gejodeerd)

5 ml (1 theelepel) uienpoeder, knoflookpoeder en hete saus

500 ml (2 c) sojasaus

Eén fles van 750 ml (24 oz) witte winst

1 liter appelsap

Preparation

Meng de ingrediënten voor de marinade/pekel in een niet-metalen kom.

Plaats de vis vervolgens in de pekel en zorg ervoor dat deze volledig bedekt is.

Dek af met plasticfolie en zet minimaal 8 uur of een hele nacht in de koelkast.

Haal de vis uit de pekel en droog hem handdoekdroog.

Rookmethode:

Plaats de vis op geoliede roosters in de Bradley Smoker.

Als u bisquetten met kersensmaak gebruikt, rookt u ongeveer 6 tot 8 uur bij 50°C tot 65°C (135°F tot 150°F).

Bovendien raad ik aan om ongeveer 3 tot 4 uur rook toe te voegen.

Serveren:

Serveer met crackers en roomkaas als aperitiefhapje.