Smoked tilapia sandwich

Gerookte buffel Tilapia salade Sandwichesrecept



Heerlijk sandwichrecept! Perfect voor een snelle snack, want vis duurt minder dan twee uur om te roken.

Ingredients

1 kopje Louisiana hete saus (zoals Frank's of een ander merk)

3 tilapiafilets

1 Rode paprika - zonder klokhuis en in blokjes gesneden

6 Groene uien - in dunne plakjes gesneden

1½ Cups Miracle-zweep

2 eetlepels Louisiana hete saus

8 Sneetjes brood

Sla of ander beleg voor de broodjes

Preparation

Bedek de tilapiafilets in een grote kom met de hete saus van 1 kopje. Draai de vis zodat deze volledig bedekt is. Dek af met plasticfolie en zet ongeveer 2 uur in de koelkast.

Zet de roker op 275ºF met behulp van houtbisquetten naar keuze (Alder, Pacific, Apple).

Haal de tilapiafilets uit de marinade, plaats ze op een rookrek en plaats het rek in de Bradley-roker. Rook de vis tot hij een interne temperatuur van 145°C heeft bereiktºF, ongeveer 2 uur. Laat de vis afkoelen in de koelkast.

Verkruimel de visfilets in een middelgrote kom. Roer de in blokjes gesneden rode paprika, de gesneden groene uien, Miracle Whip en de resterende 2 eetlepels hete saus erdoor, tot alles goed gemengd is.

Verdeel een deel van het tilapia-salademengsel op een sneetje brood. Beleg met sla of ander beleg en leg er nog een sneetje brood op. Doe dit met de overige sneetjes brood.