Citrus Smoked Sablefish

Heet gerookt Sabline Recept



Sablefish, of zwarte kabeljauw, is een milde witte vis uit het gebied van de Noordelijke Stille Oceaan. De smaak van rook verbetert zijn vetgehalte en de schilferige textuur.

Ingredients

2 Sablefish-filets met vel

4 eetlepels honing

Voor pekel:

2 kopjes water

6 eetlepels koosjer zout

6 eetlepels kristalsuiker

Sap van 1 citroen

Sap van 1 limoen

Schil en sap van 1 sinaasappel

Bradley Smoker Smaakbisquetten – elzen

Preparation

Meng alle ingrediënten voor de pekel.

Pekel sabelvis gedurende 4 uur.

Spoel af en dep droog, en laat verder drogen op een koele, luchtige plaats om een vliesje (een dunne huid of film) te vormen.

Verwarm de roker voor op 225 ° F met elzenbisquetten en rook gedurende 2 uur.

Bestrijk de sabelvis na 1 uur met honing.

Haal het uit de roker en serveer!

Door Lena Clayton