Gerookt Reseburgers bacon bacon Voor recept voor Memorial Day
Iedereen die ooit in Wendy's is geweest, weet wat een JBC is. Vandaag gaan we je voorstellen aan een ander soort hamburger - de VBC en het is veel beter.
De bacon cheeseburger van het hert is een geweldige verandering van normale rundvleespasteitjes en de perfecte manier om elk overgebleven hert van de jacht van vorig jaar te gebruiken.
Wat maakt ze zo geweldig? Mensen zijn altijd op zoek naar manieren om hun hertenvlees te gebruiken en komen meestal niet in hamburgers omdat ze meestal een beetje droog zijn. Nou, dit recept verandert dat allemaal. Dit zijn enkele van de lekkerste, sappigste hamburgers die je ooit zult hebben.
Je zult het zo leuk vinden, je zult in de toekomst meer hertenvlees malen, na het zien en ruiken van deze VBC's komen van de grill!
Ingredients
1 kg hertenvlees - gemalen
6 plakjes spek - fijngehakt
2 sjalotten - fijngehakt
30 ml (2 eetlepels) olijfolie
15 ml (1 eetlepel) Worcestershiresaus
15 ml (1 eetlepel) gehakte verse peterselie
5 ml (1 theelepel) gehakte knoflook
Scheutje koosjer zout
Een scheutje versgemalen zwarte peper
1 ei - geslagen
6 Hamburgerbroodjes
Preparation
Voorbereiding:
In een hete koekenpan bak je het spek knapperig. Als dat klaar is, giet je het spek en vet in een hittebestendige kom.
Voeg in dezelfde koekenpan olijfolie, knoflook en sjalotjes toe. Kook tot het geurig en zacht is en voeg het toe aan de kom met het spek en het vet.
Voeg als het afgekoeld is gemalen hertenvlees en andere overige ingrediënten toe. Meng met je handen totdat de ingrediënten gelijkmatig zijn gecombineerd. Zet in de koelkast totdat je klaar bent om de pasteitjes te vormen.
Kook methode:
Verwarm uw Bradley Grill voor op middelhoog vuur.
Vorm 6 dikke hamburgerpasteitjes en gril ze tot de gewenste gaarheid. Voeg een plakje cheddarkaas toe vlak voordat ze van de hete grill komen.
Serveer op een geroosterd hamburgerbroodje met al je favoriete toppings, inclusief (maar niet beperkt tot) verse sla, gesneden tomaten en rode uien!